1 csomag sárgaborsó
10 dkg tarja felvágott
1 fej vöröshagyma
víz
A sárgaborsót egy egész hagymával megfőzzük (legjobb előző éjszakára beáztatni), ha már puha, a hagymát kivesszük.
Egy botmixerrel pürésítjük, így nem maradnak benne keményebb darabok.
A tarját felkockázzuk, ropogósra pirítjuk kevés olajon serpenyőben, a kitálalt főzelékre szórjuk.
A borsót átöblítjük, konyharuhán leszárítjuk. A petrezselymet finomra vágjuk. Egy lábasban felhevítjük az olívaolajat, majd rátesszük a borsót és kevergetve 2-3 percig dinszteljük...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1 A lencsét előző este alaposan átmossuk, beáztatjuk. Bő vízben hagyjuk állni egész nap. Sok vizet öntsünk rá, mert könnyen felszívja reggelre mindet! 2 A hozzávalóknál olvashat...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA vöröslencsét és a nagyobb darabokra vágott sárgarépát a vöröshagymával és a fokhagymával annyi vízben tettem fel főni, ami 1-2 ujjnyira ellepi. A vízbe tettem néhány babérlevelet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRántást készíteni olajból meg lisztből ha kész fokhagymát reszelni bele . megszórni pirospaprikával majd felengedni vizzel. Felforralni majd a tejfólt összekeverni lisszttel és b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű