menu

Családireceptkönyv.hu

"Konfirmált"(konfitált) pofa


Írta:

Elk. idő: 12 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Marhapofa
Só,bors,egyéb fűszerek...
Rengeteg házi disznózsír

Elkészítés:


A marhapofát éjszaka pácoljuk /lehet nappal is/ majd annyi zsírban ami bőven ellepi - 10-12 órán keresztül 80-90 fokos sütőben konfirmáljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Boros marhatokány
Boros marhatokány

A marhahúst lehártyázom, a felesleges zsírt levágom róla, majd vékony, hosszú csíkokra vágom. A felforrósított olajon, erős lángon lepirítom. Felöntöm a vörösborral, megsózom, rás...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csevapcsicsa
Csevapcsicsa

1. Minden hozzávalót alaposan el kell keverni és egy éjszakára be kell rakni a hűtőbe, hogy összeérjenek. 2. Az összeállt húst helyezd bele a kütyübe, majd nyomd ki belőle. 3....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gulyásleves csipetkével
Gulyásleves csipetkével

1. A húst megmossuk, majd – miután a nedvességet leitattuk róla – 1,5-2 centis kockákra vágjuk. A hagymát meg a fokhagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, és a hússal együtt az ol...

Elkészítési idő: 140 min
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Polpette in sugo di pomodoro - Szicilíai húsgombóc
Polpette in sugo di pomodoro - Szicilíai húsgombóc

Egy alacsony falú edényben olívaolajat hevítünk és ebben megfuttatjuk a hagymát és a fokhagymát. Kb. 10 perc pirítás-párolás után hozzáadjuk a paradicsompürét, majd a hámozott par...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk