8 szelet sertéskaraj, sertéscomb vagy marhacomb
6 db főtt tojás
6 db virsli
6 db savanyú uborka
olaj
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kis doboz paradicsomsűrítmény
mustár, só, bors
1 doboz tejszín
1 evőkanál keményítőliszt
A húst felszeletelem, tenyérnyi nagyságúra kiklopfolom, sózom borsozom, megkenem mustárral. Minden hússzeletre teszek fél főtt tojást, fél virslit, fél savanyú uborkát. Felgöngyölöm, megtűzöm fogpiszkálóval. Serpenyőben olajat forrósítok, a húst hirtelen megsütöm minden oldalán, majd kiveszem tálra. A visszamaradt olajon hagymát dinsztelek, sózom, borsozom, hozzáteszek 1-2 gerezd fokhagymát, 1 kis doboz paradicsomsűrítményt,mustárt, felöntöm vízzel és visszahelyezem a husikat. Ha félig kész teszek még bele felkarikázott virslit, uborkát, főtt tojást. Puhára főzöm a husit, végül keményitőlisztes tejszínnel kiforralom. Rizzsel tálalom.
A húst megmossuk és felkockázzuk.A hagymánkat kockára vágjuk és zsíron ledinszteljük,majd a húsunkat is hozzáadjuk és fehéredésig pirítjuk,majd a fűszereket is és egy kevés vizet a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra, a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Lesütjük. Hozzáöntjük a bacont és vele együtt is kicsit átsütjük. Hozzáadjuk a húst, sóz...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: Könnyű1. A füstölt csülköt puhára főztem és a levét lehűtöttem, mert így lehet könnyen leszedni a zsírját. 2. Kevés olajon megdinszteltem a hagymát, majd rádobtam a kockára vágott h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát és az újhagymát pépesítjük, kisebb tálkába tesszük, és hozzáadjuk a többi fűszert (olaj, mustár, chili, pirospaprika, őrölt bors, só), az egészet jól kikeverjük. A hú...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű