2 db 80 g-os konzerv tonhal
fél doboz csemege kukorica
2 db paradicsom
2 db újhagyma
10 db oliva
só
bors
mustár
olivaolaj
citrom
egy kanál balzsamecet
1 csomag tagliatelle tészta
Kifőztem egy csomag tagliatelle tésztát. Amíg főtt a tészta kisebb kockára vágtam 2 db paradicsomot, fél darab kaliforniai piros paprikát, 10 db olivát kettévágtam. Egy tálban összekevertem a paradicsomot, paprikát, olivát, fél doboz csemege kukoricát és 2 db újhagymát vékony karikára vágva. 2 kis doboz konzerv tonhalat használtam fel. A hal levét leszűrtem, elkevertem egy kanál balzsamecettel, egy teáskanál mustárral, sóval borssal. Még adtam hozzá két kanál olivaolajat. A tésztát leszűrtem, elkevertem a zöldségekkel, majd ráraktam a haldarabkákat, meglocsoltam az öntettel és petrezselyemmel , citrommal díszítettem.
A borsót előző este áztassuk be (vagy használjunk konzervet) ,főzzük meg külön a borsót és a bulgurt. Majd keverjük őket össze,adjuk hozzá a csirkemellet, az apróra vágott lilahag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított fokhagymagerezdeket enyhén sós tejben kb. 5 perc alatt félpuhára főzzük, majd jól lecsepegtetjük. A mézet a citromlével, egy csipetnyi sóval, pár szem egész borssal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűM8NDEN FELSZELVE TÁLRA RENDEZVE
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFriss, élénkzöld levelű retket vásárolunk. A retket nagyon gondosan megmossuk, a gyökérrészt levágjuk. Leszedjük a zsenge, zöld leveleket és finom metéltre vágjuk. A retket héjastó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű