Személyenként egy pár virsli
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
őrölt paprika
só, bors, őrölt kömény
egy db tv paprika
egy db paradicsom
olaj
A hagymát megfonnyasztjuk, rárakjuk a felkarikázott virslit. Picit pirítjuk, majd megszórjuk őrölt paprikával, fűszerekkel, fokhagymával. Hozzáadunk kevés vizet, paradicsomsűrítményt, paprikát, paradicsomot és készre főzzük kb 25 perc alatt. Galuskával, tésztával tálaljuk.
Tisztítva kell lemérni az adagokat. Össze kell keverni a a darált zöldségeket, fél órát hagyni, üvegekbe tölteni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt a sajtkrémmel és borssal összekeverjük, és állni hagyjuk. Beletesszük a többi hozzávalókat, és jól összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDas Fleisch in Streifen schneiden, würzen und in eine Auflaufform legen. Champignons und Lauchzwiebeln in dünne Scheiben bzw. Ringe schneiden und auf das Fleisch schichten. Banan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szedret összeturmixoljuk, majd lepasszírozzuk. Hozzá adjuk a cukrot, tejfölt, joghurtot, alaposan összekeverjük. A tejszínt habbá verjük, majd ehhez keverjük a szedres löttyöt. E...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű