3 db M-es tojás
15 gramm eritrit
15 dkg zabliszt vagy zabpehely liszt
0.5 liter víz szóda víz vagy kókusz tej
kókusz zsír a sütéshez
A tojásokat felütjük és lazán felverjük.Hozzáadjuk az eritrit keveréket egy csipet sót és a lisztet bele keverjük folyamatos keverés közbe adagoljuk hozzá a tejet. %percig pihentetjük a tésztát.
10 db jön ki ebből az adagból
Vágd le a paprika szárát, szedd ki a magházat, de úgy, hogy hagyd egészben a paprikát. Készítsd el a tölteléket: darabold félkarikára a kolbászt, forgasd össze a mustárral és a re...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• A káposztaleveleket reszeld le vagy aprítsd fel nagyon kisméretűre, sózd be, s hagyd állni 5 percig. A zsírt hevítsd fel, és mérsékelt tűzön, fedő alatt párold meg rajta a káposz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFűszerkverék A fűszereket összekeverjük, kis üvegcsébe töltve hűvös, naptól és párától védett helyre tesszük. Hat hónapig használhatjuk húsok és zöldségek ízesítésére. Sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meghámozott, kockára vágott édesburgonyát sós vízben főzd félpuhára, majd szűrd le és hagyd teljesen kihűlni (ezalatt megpuhul a salátához kellő állagra, de ha túlfőzöd, ak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű