Bacon, balzsamecet, fokhagyma olíva olaj, vízitorma, ruccola
Szalonnát megpirítani, fokhagymát a kisült olajában rövid ideig megpirítani, balzsamesetet és olivát hozzáadni, összetörni a bacont, hozzáadni a vízitormát és a ruccolát, összekeverni, összeforgatni kézzel
A karikára vágott virslit, a zöldségeket és a tésztát külön megfőzöm. Ha kihűlt, összekeverem. A tojássárgát a mustárral elkeverem, majd folyamatos keverés mellett hozzáadom az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKikeverjük a majonézt, mustárt, citromlét, porcukrot, majd hozzákeverjük a kefirt és a tejfölt, ízesítjük sóval, borssal, Erős Pistával. Ezután belekeverjük a kockára vágott sonká...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűMiután a virslikről a műbelet lehúztuk hosszában vágjuk be a virsliket úgy, hogy a két végén maradjon kb. 1 cm. Vigyázzunk, hogy a virslit alját ne vágjuk át! A bevágott részbe teg...
Elkészítési idő: 20perc +15sütés Nehézség: KönnyűA salátának valókat folyó víz alatt megmosom, jól lecsepegtetem, és külön-külön felkockázom! Egy magasabb üveg tálba, sorjában mindenből rakok egy sort, a felkockázott feta sajtta...
Elkészítési idő: 15-20/perc Nehézség: Könnyű