menu

Családireceptkönyv.hu

Babfőzelék konzerv babból


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-4 db virsli
-2 szelet császárszalona
-1 fej hagyma
-1 paprika
-1 evőkanál liszt (rántáshoz)
-olaj
-ételízesítő
-só
-bors
-konzerv vörös bab vagy fehér bab
-fűszerek ízlés és kedv szerint

Elkészítés:


A hagymát ,megdinsztelem az olajon ,belevágom a császárszalonnát, virsliket karikákra és készre főzöm.
Beleteszem a konzerv babot fűszerezem ízlés szerint.
Legvégén a lisztből rántást készítek és azzal is összefőzöm.

Babfőzelék konzerv babból

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Főzelékek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sárgaborsó főzelék -fasírtgolyócskákkal
Sárgaborsó főzelék -fasírtgolyócskákkal

Az apróra vágott vöröshagymát egy lábasban üvegesre dinszteljük. Az előzetesen (kb. 3-4 óra) vízbe áztatott, majd jól átmosott sárgaborsót a lábasunkba öntjük, és felengedjük anny...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kukorica főzelék
Kukorica főzelék

A hagymát és petrezselymet apróra vágom és kevés olajjal megdinsztelem beleteszem a kukoricát felöntöm kicsi vízzel és puhára főzöm. Közben elkészítem a habarást (eresztéket),...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Zöldbab fözelék
Zöldbab fözelék

A vöröshagymát fölkockázzuk és az olajon megdinszteljük ha már van egy kis szine hozzáadjuk fokhagymát megkeverjük és mehet a zöldbab is hozzá fölengedjük annyi vizzel amennyi elle...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikoletta
Babfőzelék
Babfőzelék

Elkészítés: A babot bő vízben felteszem, a forrástól számítva kb. 10-15 perc múlva a vizet leszűröm. Közben forralok másik főzővizet, felöntöm annyival, amennyi ellepi, így a bab n...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk