menu

Családireceptkönyv.hu

Babgulyás krumplival


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-50 dkg szárazbab
-1 fej hagyma
-15 dkg császárszalonna
- olaj,
- pirospaprika
-só
-bors
-4 db nagy krumpli

Elkészítés:


A babot (én fehér babból készítem) előző este beáztatom. .A hagymát megdinsztelem az olajban hozzáadom az apróra vágott császárszalonnát felöntöm vízzel és puhára főzöm.

A krumplit meghámozom négybe vágom és ezzel is jól összefőzöm.

Babgulyás krumplival

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Főzelékek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tibor
Krumplifőzelék
Krumplifőzelék

A krumplit megmossuk, megpucoljuk és tetszés szerint összevágjuk. Beöntjük egy közepes lábosba, meghintjük a csemege paprikával, sóval, borssal, betesszük a babérleveleket, majd fe...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Krumpli Főzelék ( Varga )
Krumpli Főzelék ( Varga )

A krumplit meghámozzuk, felszeleteljük, majd addig mossuk, míg a víz ki nem tisztul rajta A vöröshagymát felkockázzuk, majd olajon pirítani kezdjük. Ha üvegessé vált a hagyma, só...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Céklafőzelék babáknak
Céklafőzelék babáknak

A zöldségeket alaposan megmossuk, konyhai törlővel leszárogatjuk és alufóliába csomagoljuk. 200 fokra előmelegített sütőben puhára sütjük. (A sárgarépa és a krumpli hamarabb elkés...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar spenót főzelék
spenót főzelék

Elkészítés: A megtisztított spenótot daráld le vagy turmixold össze. Ha mirelitből főzöd, engedd fel. Készíts világos rántást, tehát hevíts olajat, tedd bele a lisztet, és kis l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk