menu

Családireceptkönyv.hu

Szedres kekszes finomság!


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 60 dkg szeder (fagyról is jó)
- háztartási keksz(25-30 db)
- 20 dkg cukor
- 400 ml tejszinhab
- 20 dkg maszkarpone
- 2 vaniliacukor
- 2 vaniliás puding
- 2 lapzselatin
- darált dió a tetejére

Elkészítés:


A szedret a cukorral,vaníliacukorral összefőzöm hozzáadom a pudingokat és ezzel is összefőzöm.
A zselatint beáztatom felolvasztom(nem főzöm) a szederhez keverem és hűlni teszem.
Kikavarom a maszkarponét a vaníliacukorral.
Felverem a tejszínhabot jó keményre.
A két krémet összevegyítem.(a maszkarpone+tejszínhab)

A tortaringet egy tortás tányérra helyezem és kirakom az alját keksz +szedres krém +maszkarpones krém ...ezt kétszer megismétlem, maszkarponeval fejezem be.Tetejét darált dióval szórtam meg.
Lehet mogyoróval ,darált keksszel vagy piritott mandulával is (mi van kéznél)!

Szedres kekszes finomság!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tökéletes máz tortához - 5
Tökéletes máz tortához - 5

A zselatint adjuk hozzá a 120 g vízhez, a glükózt, a cukrot és a 150 g vizet pedig forraljuk fel. Ezt követően vegyük le a tűzről és adjuk hozzá a zselatint. Ekkor jöhet hozzá a sű...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Japán sajttorta
Japán sajttorta

Melegítsük elő a sütőt 160 ° C (325 ° F). Grease és a vonal az alapja egy 20 cm-es (8 hüvelyk) tapadásmentes springform torta formába tapadásmentes sütőpapírral. Készítsünk másik s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tortába ♥ Cappuccino krém
Tortába ♥ Cappuccino krém

A krémhez 5 dl tejszínben megfőzzük a pudingport. Még a puding meleg, a tortabevonót darabokra törve hozzákeverjük,addig, míg el nem olvad. Amikor a puding kihűlt, hozzáadjuk a mar...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk