menu

Családireceptkönyv.hu

Virslis szalonnás mártás


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


-4 szelet húsos szalonna
-4 db virsli
-1 teáskanál ételkeményítő (vagy liszt)
-200 ml tejszín
-só
-bors
-zöldpetrezselyem levél
-pirospaprika

Elkészítés:


A szalonnát kicsi darabokra vágom , kiolvasztom mikor kiolvadt hozzáadom a karikára vágott virslit és megsütöm. .
Az ételkeményítőt csomómentesre kavarom a tejszínnel és a megsült virslire öntöm ,fűszerezem és összefőzöm .Ki hígan szereti tehet hozzá még tejet .Krumpligombóccal tálaltam !

Virslis szalonnás mártás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Mártások,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
SAJTMÁRTÁS
SAJTMÁRTÁS

A vaj kétharmadát egy lábosban olvasszuk meg. Amikor már nem habzik, adjuk hozzá a lisztet, és alacsony láng felett, folyamatos kevergetés mellett fehérítsük 1-2 percig. Apránként...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Zöldparadicsom chutney (csatni)
Zöldparadicsom chutney (csatni)

Az összes zöldséget aprítón kisebb darabokra daraboltam, hozzá adtam a többi hozzávalót és sűrűsödésig főztem, majd tettem bele késhegynyi nátrium benzoátot. Kifőzött üvegekbe t...

Elkészítési idő: 2 óra +
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Indiai szósz eltevése
Indiai szósz eltevése

A sárgarépát, a cukkinit és az almát meghámozzuk, nagylyukú reszelőn lereszeljük, és a megadott mennyiséget kimérjük. A kaliforniai paprikát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és 200 g-...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Veres
Gomba Steak:Fejedelmi vacsora:  burgonya
Gomba Steak:Fejedelmi vacsora: burgonya

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk