1 csésze vörösbab (babérlevéllel, kakukkfűvel, rozmaringgal, tárkonnyal ízesítve)
csemegekukorica ízlés szerint
l1 kis fej lilahagyma
koktélparadicsom
1 citrom leve
1 evk méz (elhagyható)
2 evk. fűszerecet
olivaolaj
1 csipet fahéj
Összekeverjük a hozzávalókat, hűtőben másnapig hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek!
A hozzávalókat összekeverni. Annyi vizet adni hozzá,hogy se híg,se kemény ne legyen, Forrásban lévő sós vízbe szaggatni. Feljön a tetejére, hideg vízbe tenni és leszűrni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy tűzálló tálat fokhagymával nagyon jól bedörzsölünk, majd nem túl vékonyan zsiradékkal kikenjük. 2. A meghámozott burgonyát karikákra vágjuk, a tepsi aljára szétterítjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megpucoljuk, kis kockákra vágjuk, sózva feltesszük annyi vízzel, amennyi épp ellepi. Amikor megfőtt, krumplinyomóval a saját vizében pürésítjük. Aztán lassan beledolgozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát felkockázva,sós vízben főzzük készre.Levét leszűrjük,és rászórjuk a petrezselymet.
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű