menu

Családireceptkönyv.hu

Snidlinges spárgaszósz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


500 g fehér spárga
1 marék kesudió
2 dl rizstejszín
pici víz
kókuszolaj
snidling
kb 2 evk. barnarizsliszt
só,bors,szerecsendió,fokhagyma,petrezselyem

Elkészítés:


A spárgát feldaraboljuk, sós vízben megfőzzük. Jobb ha a fás végét még ezelőtt levágjuk, ez kb a spárga alsó harmada. Ezután megpirítjuk a kókuszolajon a kesudióval és snidlinggel.Ezután összeturmixoljuk, hozzáadjuk a fűszereket és a rizsliszt+rizstejjel besűrítjük

Trükkök, tippek, praktikák:


Pirítósra is kiváló, de simán párolt zöldségek szószaként, tésztára, tepsiben sült krumplival is tálalható.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Gyurkó
Pikáns mártás kínai kelhez
Pikáns mártás kínai kelhez

A hozzávalókat összekeverjük, hűtés után foigyasztható

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hagymalekvár
Hagymalekvár

Balzsamecetet a cukorral felforrósítom, bele a kis szeletekre vágott hagyma. Fél-1 óra (nekem fél óra volt) és végül bele a fűszerek. Plusz 10 perc és kész. Közben ha elfőli az ece...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyümölcs mártás
Gyümölcs mártás

A vízben a cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel, citromlével, szirupot főzünk. Ezután beletesszük a gyümölcsöket és azzal is forraljuk egy kicsi. A lisztből csomómentes habarást készí...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Gombaszószos csirkemell
Gombaszószos csirkemell

A csirkemellek mindkét oldalát befűszerezzük a sóval és a borssal. Közepes serpenyőben felforrósítjuk az olajat. Ráhelyezzük a csirkemelleket és készre sütjük. Egyszer-kétszer meg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk