6 főtt tojás
10 dkg natúr krémsajt
2 evőkanál tejföl
3-4 szál zöldhagyma
5 dkg füstölt sajt
só, bors
A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk és apróra vagdossuk és sózzuk, borsozzuk. A krémsajtot és a tejfölt jól összedolgozzuk és hozzáadjuk a reszelt füstölt sajtot is, majd belekeverjük a tojást is. A hagymát is felszeleteljük és belekeverjük, majd lehűtjük és kenyérrel, pirítóssal tálaljuk.
A főtt tojásokat meghámozzuk, karikákra vágjuk, és beletesszük egy tálba. A hagymát vékony szeletekre vágjuk, a kaliforniai paprikát, és a kígyóuborkát pedig apróra felkockázzuk, é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtot összekeverjük a mustárral, mézzel, sóval, borssal. Beleaprítjuk a lila hagymát és beleborítjuk a lecsepegtetett kukoricát is. Összekeverjük és betesszük a hűtőbe. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk, sózzuk és borsozzuk, ezt követően kevés olajban ropogósra sütjük. Papírtörlőre tesszük, hogy felszívja a zsiradékot. A zöldségeket megtisztítjuk és apróra vagd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElsőként az oldalast vágjuk fel a csontok mentén tetszés szerinti darabokra. A magam részéről a vastagabb részeknél csontonként darabolom, ahol vékonyabb az oldalas, ott két csontr...
Elkészítési idő: 2 .5 óra Nehézség: Közepes