1 db padlizsán
250 g darált hús
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
olaj
só
bors
oregánó
sajt
1. A padlizsánt kettévágjuk, a belsejét kikaparjuk, kb 0,5-1 cm húsát hagyunk benne.
2. A hagymát megdinszteljük, hozzá adjuk a darált húst, fehéredésig pirítjuk majd hozzáadjuk a kikapart padlizsán húsát is. Fűszerezzük és készre pirítjuk.
3. Megtöltjük a padlizsánokat és a tetejére sajtot reszelünk.
4. 180 fokon fél óra alatt készre sütjük.
A padlizsán enged annyi vizet, hogy nem kell a szószra tenni semmi vizet!
Az olajon megpirítjuk a csirkét, félretesszük. A megmaradt olajon megpároljuk a hagymát, a kockára vágott paprikákat és a kockára vágott paradicsomot, majd visszatesszük a husit....
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyűa sajtszeleteket vékony csíkokra vágom, és a felét egy lapos tűzálló tálra terítem. A tojásokat egyenként felütve úgy rakom a sajt tetejére, hogy a sárgája egynek se menjen szét. M...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sós vizben megfött,lecsurgatott karfiolt tüzállo tálba rakjuk,tetejére locsoljuk a tejfölt,meghintjük a vajban piritott zsemlemorzsával,és a sütöben aranybarnára piritjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük. A virsliket nyársra szúrjuk, belemártjuk a tésztába és bő olajban kisütjük! Nem csak gyerekeknek!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű