1 közepes fiatal cukkini
3 paradicsom
1 gerezd fokhagyma
1 marék dió vagy mandula
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál szójaszósz
kis darab kecskesajt (tetszőleges)
bors
A hozzávalókat egy mély tálba tesszük (a cukkinit és a paradicsomot héjastól, kicsit feldarabolva), botmixerrel pépesítjük, és kész is.
A recept, amit itt szeretnék veletek megosztani, az egyik kedvencem; egyszerű, tele vitaminokkal és nagyon finom..
A hagymát apróra vágjuk. A kölest háromszoros mennyiségű sós vízben, amibe a hagymát is beletettük megfőzzük, ha megpuhult, félretesszük hűlni. Amikor kihűlt, jó alaposan összegyú...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük meg a quinoát, süssük meg az édesburgonyát és a répát. A hagymát apróra vágva 1 evőkanál kókuszolajon üvegesre pirítjuk. Ha nagyjából kész, hozzátesszük a fokhagymát. Sózzu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, sütőpapírral bélelt formába nyomkodjuk, és hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a tölteléket. A karfiolt forrásban lévő sós vízben megfőzzük, majd vi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Először is gumikesztyűt húzunk, mert a zeller – lévén gyors barnulásra hajlamos zöldség – pillanatok alatt megfesti a bőrünket, és még citromlével is nehezen eltávolítható a nyo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű