6 kacsacomb
4 babérlevél
2 ág rozmaring
2 kiskanál kakukkfű
só
bors
A kacsacombokat a sütés előtti napon szórd meg rozmaringlevelekkel, összemorzsolt babérlevéllel, kakukkfűvel, illetve ízlésed szerint sóval, borssal. Tedd hűtőbe a fűszerezett húst.
Másnap egy papírtörlő segítségével töröld le a fűszerek nagy részét, és a combokat tedd egy magas falú tepsibe.
Öntsd fel vízzel, majd a combokat fedd le egy alufóliával, és told előmelegített sütőbe. Egy óra múlva vedd le a fóliát, és süsd egészen addig, míg a hús átsül.
Időnként locsolgasd a combokat, hogy ne száradjanak ki, illetve félóránként fordíts rajtuk, hogy minden oldaluk alaposan átsüljön.
Ahhoz, hogy ne száradjon ki, időnként locsolgatnod kell, illetve nagyjából félóránként fordítani kell a húson, hogy minden oldala alaposan átsüljön. Ha úgy döntöttél, vállalod ezt a szöszmötölést vele, akkor készítsd el ropogós, mégis omlós receptünket!
Elkészítés: 1. A csirkecombokat megmossuk, papírtörlőn megszárítjuk egy kicsit, majd sózzuk, borsozzuk. 2. Egy tálban összekeverjük a tejfölt, ételízesítőt, majoránnát, olajat,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször elkészítjük a tölteléket. Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, majd az apróra vágott gombát is. sóval, borssal, vegetával, petrezselyemmel, majorannával és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megpucolt vöröshagymát kockára vágom, majd 4 evőkanál olajon megpirítom. Zöldségeket összevágom, hozzáadom a hagymához, majd fűszerezem, és tovább pirítom. Ha szükséges kevés vi...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA hagymát, fokhagymát,gyömbért megdinszteljük a fűszerek hozzáadásával, majd a csirkemellet rádobjuk, hirtelen megsütjük,hogy szaftos maradjon. Ezután hozzáadjuk a paradicsompürét,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű