menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldfűszeres töltött csirkecomb


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


» 4 db egész csirkecomb
» vaj
» citrom
» 1 csokor petrezselyem
» 2 zsemle
» só, bors
» 1 tojás
» pár levél medvehagyma vagy bármilyen friss zöldfűszer

Elkészítés:


A zsemléket szeletekre vágjuk és vízbe beáztatjuk, alaposan kinyomkodjuk.
A kinyomkodott zsemléhez hozzáadunk egy tojást, a felaprított medvehagymát vagy bármilyen más zöld fűszereket és a petrezselymet, majd egy kevés reszelt citromhéjat is hozzákeverünk.
Sózzuk, borsozzuk, majd jól összekeverjük és megtöltjük vele a csirkecombokat.
A combokat kívül is sózzuk, borsozzuk.
Egy tepsibe kevés olívaolajat öntünk és beletesszük a fűszerezett, töltött combokat.
Bőrös részüket vajjal átkenjük , majd sütőben ropogósra sütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Töltött csirke igazi tavaszra és nyárra hangolt töltelékkel, sok petrezselyemmel és szabadon választható zöldfűszerekkel.

Zöldfűszeres töltött csirkecomb

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
TEJFÖLÖS SAJTOS CSIRKEMELL 2. *
TEJFÖLÖS SAJTOS CSIRKEMELL 2. *

A csirkemelleket hosszában félbevágjuk úgy, hogy a 4 db csirkemellből 8 vékonyabb szeletet kapjunk. A sütőt előmelegítjük 200 fokra (légkeveréses). A hússzeleteket sózzuk, borsozz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkecsíkok fokhagymás-tejfölös bundában
Csirkecsíkok fokhagymás-tejfölös bundában

A húst megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, meghintjük sóval, jól átforgatjuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni. Bő olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a forgatáshoz a lisztet....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Gyros
Gyros

Marinád Az összes hozzávalót egy kis tálkában összekeverjük. Gyros A marinádba rakjuk a húsokat, majd hűtőben minimum 20 percet állni hagyjuk, de természetesen m...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Straganoff csirke (Sóbors)
Straganoff csirke (Sóbors)

A hagymát és a fokhagymát vágjuk apróra. A gombát szeleteljük össze. A csirkemellet vágjuk csíkokra. Egy nagy serpenyőben olvasszuk meg a vajat, majd dinszteljük meg rajta a hag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk