1 csomag réteslap
5 db alma
4 ek zsemlemorzsa
2 ek cukor
2 ek barna cukor
1 citromból nyert citromlé
1 citromból nyert citromhéj (reszelve)
1 kk fahéj
1 marék mazsola (rumba áztatva)
2 dl tejföl
2 dkg vaj
1 csomag réteslap
5 db alma
4 ek zsemlemorzsa
2 ek cukor
2 ek barna cukor
1 citromból nyert citromlé
1 citromból nyert citromhéj (reszelve)
1 kk fahéj
1 marék mazsola (rumba áztatva)
2 dl tejföl
2 dkg vaj
Megmossuk a szamócát, és előkészítjük a turmixot. A szamócából 3-4 szemet félreteszünk későbbre. A szamócát egy kevés tejjel a turmixba öntjük, és elkeverjük egyenletesre, majd ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA magozott meggyet és a kisebb kockákra vágott barackot lábosba teszem, beledobom a citromkarikákat, fűszereket egy-két evőkanál cukrot, felengedem vízzel és elkezdem főzni. Van, h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet felforralom, közben a lisztet a puha vajjal összegyúrom, majd kis darabkákban hozzáadom a forrásban lévő tejhez. Folytonosan kevergetve öt percig forralom. Az epret megtisz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a káposztát csíkozzuk fel. A megtisztított répát vágjuk fel zsülienre. Jól keverjük össze őket, és sózzuk be. A majonézhez keverjük hozzá a porcukrot, az ízesített mustá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű