menu

Családireceptkönyv.hu

Perec kevesebb ch


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 g Szafi Fitt CH csökkentő lisztkeverék (CH csökkentő lisztkeverék ITT!)
15 g tojásfehérjepor (paleo tojásfehérjepor ITT!)
25 g Szafi Fitt nyújtható sós lisztkeverék (sós nyújtható lisztkeverék ITT!)
2 db tojásfehérje (111 g)
100 g langyos víz
25 g Szafi Fitt folyékony kókuszolaj (kókuszolaj ITT!)
4 g foszfátmentes sütőpor

Elkészítés:


Elkészítés:
A száraz és folyékony hozzávalókat külön edényben összekeverjük, majd az alapanyagokat összegyúrjuk és 5 percig pihentetjük.
Ezután a tésztát, bambuszrostlisztes munkafelületen 1 cm vastagra nyújtjuk és pereckiszúróval kiszaggatjuk.

Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd tojássárgával megkenjük és szezámmaggal megszórjuk.

Sütés:
Előmelegített, 200 fokos (alsó-felső) sütőben 30 percig sütjük.

Tápértékei darabonként:
22,5 kcal
1.5 g fehérje
1,3 g zsír
0,6 g ch

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Túrógomboc Leves
Túrógomboc Leves

A túrót összekeverjük a búzadarával, a tojásokkal, csipetnyi sóval és egy kevés cukorral, vagy folyékony édesítővel. Legalább fél órát állni hagyjuk. A tejet felforraljuk, sózzuk...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Viktória
Kiwileves
Kiwileves

A kiwit és az almát megpucolom, darabokra vágom, 3-4 szelet kiwi kivételével. A vaníliás cukrot, a barna cukrot és a gyümölcsöket egy edénybe dobom és felöntöm annyi vízzel ami épp...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Fokhagymakrémleves
Fokhagymakrémleves

Elkészítés: Megpucoltam 12 gerezd fokhagymát, és bedobáltam őket az aprítógépbe. Egy fazékban alig 2 kanál olívaolajon megpirítottam a fokhagymát, majd rászórtam 2-3 evőkanál liszt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kocsonya
Kocsonya

Megpucoljuk a hozzávalókat és kisebb darabokra vágjuk, megmossuk, és feltesszük főni hideg vízbe. Amikor felforr akkor én ezt a levet leöntöm, és leöblítem az egész húst. Újra h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk