menu

Családireceptkönyv.hu

Pizzás vegán grissini


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


16 g frissen facsart citromlé
100 g langyos víz
150 g Szafi Free pizza lisztkeverék (Szafi Free pizza lisztkeverék ITT!)
Töltelék:

pizzakrém, sűrített paradicsom, ketchup, diéta szerinti sajt, pl. Violife vegán

Elkészítés:


A friss citromlevet és a vizet egy tálba mértem, hozzáadtam a lisztet és kézzel összegyúrtam.
Hagytam állni kb. 10 percet. Ezután pizzaliszttel megszórt szilikon lapon kézzel átgyúrtam és kb. 4-5 mm vékonyra, téglalap alakúra nyújtottam, megkentem a krémmel.
Megszórtam reszelt sajttal és hosszában felcsíkoztam.

A hosszú tésztacsíkok végeit összecsíptem és csavartam rajta egyet.

200 fokra előmelegített sütőben sütöttem meg kb. 15 perc alatt.

Tápértéke darabonként (töltelék nélkül!):

Energia: 52,6 kcal
Fehérje: 1,3 g
Zsír: 0,2 g
Szénhidrát: 10, 4 g

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ildikó
Vajdasági sós háromszögek
Vajdasági sós háromszögek

Kevés langyos tejben megfuttatjuk az élesztőt. Összedagasztjuk a tésztához valókat. Keleszteni nem kell! Dagasztás után négyfelé vesszük a tésztát. Közben a töltelékhez habosra...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Közepes
share
Írta: Rita
Fitt olivás-aszalt paradicsomos muffin
Fitt olivás-aszalt paradicsomos muffin

A lisztet elvegyítjük a sütőporral, szódabikarbónával, összekeverjük a zabpehellyel. Hozzáadjuk az olívaolajat, a villával enyhén felvert tojásokat, sóval, borssal és bazsalikommal...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Brigitta
Sajtos Pogácsa
Sajtos Pogácsa

Az élesztőt kevés langyos tejben felfuttatjuk. A hozzávalókat egy tálba tesszük, rugalmas tésztát gyúrunk. A reszelt sajtból egy maréknyit félreteszünk, ezt majd a pogácsák tetejér...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Húsvéti "torta" (maradékból)
Húsvéti "torta" (maradékból)

A langyos cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet kimérjük, a kelesztőtálba öntjük és mélyedést csinálunk a közepébe. A zsírt, a felfutott élesztőt hozzáadjuk, sózzuk, bo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk