menu

Családireceptkönyv.hu

Ropogós arab Csicseriborsó


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


150 g csicseriborsó (egy éjszakán át áztatva) (ezt használtam)
Ízlés szerint Paleo arab Harissa fűszerkeverék (ezt használtam)

Elkészítés:


A beáztatott csicseriborsót 1 órán át főzzük, majd leszűrjük.
Ezután a lecsöpögtetett csicserit sütőpapírra fektetjük és megszórjuk a
fűszerkeverékkel végül ropogósra sütjük a sütőben.
Sütési info: 220 fokon 8-10 perc (én pizzasütő funkción sütöttem, és fűszerezés előtt befújtam olajsprayvel) (EZ Coat olajspray ITT!)
Nagyon finom és nagyon egészséges.
100 g késztermék tartalmaz:
Energia:kalória: 242 kcal
Fehérje: 17 gramm
Szénhidrát: 33 gramm
Zsír: 4,5 gramm

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Raffaello szelet
Raffaello szelet

Elkészítése: Először a fehér tésztát készítjük el. Ehhez a tojásfehérjét kemény habbá verjük, a vége fele beleszórjuk a cukrot is. A kókuszreszeléket a liszttel, a sütőporral ös...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar nyári citromleves
nyári citromleves

A joghurtot tegyük egy tálba, majd reszeljük bele a citrom héját, csavarjuk ki jól a citrom levét, kissé ki is kanalazhatjuk a belét, nem baj, ha a rostok is belekerülnek. Tegyük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hegedűs Anna bagettje
Hegedűs Anna bagettje

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyölcsleves : őszibarackból
Gyölcsleves : őszibarackból

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk