1 tonhalkz.
1 toji +1 fehérje
fűszerek
Turmixolni és serpenyőben fedő alatt megsütni majd rá a feltét
A legízletesebb rántott halszeletet fiatal harcsából készíthetjük, de a pikkelyes ponty és csuka is nagyon jó. A süllőfilé, fogasszelet különleges alkalmakra való. Harcsaszeletek v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször az összes hozzávaló összekeverésével készítsük el az öntetet. Ezután szeleteljük fel a saláta hozzávalóit. Hámozzuk meg az avokádót, vegyük ki a magot, és vágjuk fel vékony...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lazacfilét sózom, borsozom és vajon megpirítom. Kb 4 percig mindkét felét. Ha kész citromlével megcsepegtetem. A vegyes zöldséget vajon megpárolom, sózom, borsozom. Bugonyából kr...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes1. A legelső lépés a keszeg tisztítása. Ez tulajdonképpen a belek és a pikkelyek eltávolítását jelenti. Ezután alaposan mosd át, és papírtörlővel vagy konyharuhával szárítgasd me...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű