menu

Családireceptkönyv.hu

Batáta kenőke


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4-5 db batáta
10 dkg vaj
curry
őrölt gyömbér

lilahagyma

Elkészítés:


A batátát héjában megfőzzük, mikor kihűlt, a héját lehúzzuk, és pürésítjük. Összekeverjük a puha vajjal, az apróra vágott lilahagymával, sózzuk és ízlés szerint fűszerezzük. Kenyérre kenve tálaljuk.

Batáta kenőke

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
SAJTOS CSIRKEMELL FALATOK
SAJTOS CSIRKEMELL FALATOK

A csirkemelleket falatkákra vagdaljuk. A lisztből, tojásból, tejből sűrű palacsintatésztát kavarunk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, borsot, sót és a sajtot. A husikat belekeve...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
blansírozás
blansírozás

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Citrom fagyi
Citrom fagyi

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Aszalt gyümölccsel töltött pulykamell
Aszalt gyümölccsel töltött pulykamell

A pulykamellet hideg vízzel leöblítjük, konyhai papírtörlővel leszárítjuk, és zsebet vágunk bele a töltelék számára. A kenyeret apró kockákra vágjuk, és 1 ek olajon megp...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk