Tészta:
6 tojás
6 evőkanál cukor
6 evőkanál liszt
2 evőkanál kakaópor
1/2 csomag sütőpor
1 dl étolaj
Krém:
25 dkg margarin
20 dkg cukor
2 csomag vaníliás pudingpor
6 dl tej
1 evőkanál kakaópor
1 evőkanál őrölt kávé
A tésztát úgy készítjük, mint a piskótát. 24 × 34 cm-es tepsiben sütjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A krémhez a pudingot a tejben megfőzünk, ha kihűlt, összekeverjük a habosra kevert margarinos krémmel. Az így elkészült krémet elfelezzük. Az egyik feléhez adjuk a kakaót és a kávéport. A tésztára először a fehér krémet kenjük, majd a barna krém következik. A tetejét olvasztott csokival vonjuk be.
Barna lap: A piskótához a tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojássárgákat, az olajat és vizet és óvatosan összeforgatjuk. Végül a kakaóporral elk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukorral a tojásfehérjét jó kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a sütőporos lisztet. Kipapírozott tepsibe (35 x 35 cm) kenjük egyenletesen, és 160 fokos (légkeveréses) sütőbe...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElsőként a tojásokat szétválasztottam, a sárgákat a cukorral elkvertem, hozzáadtam a sütőport, sót, olajat, kakaóport majd a rizslisztet is és összekevertem. A fehérjéket robotgépp...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingot felfőzzük a tejjel és a vanílíáscukorral. Amikor langyosra hűlt, elkeverjük a cukorral habosra kevert vajjal, majd az egészet jól kihabosítjuk.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű