6 db főtt tojás
sült libamáj vagy szárnyas máj
apróra vágott vöröshagyma vagy lilahagyma
só
bors
mustár
őrölt pirospaprika
A főtt tojásokat megpucoljuk, és egy tálban villával jól összetörjük, majd hozzáadjuk a sült májat, melyet szintén villával összetörünk. Ezután hozzákeverjük a nagyon apróra vágott hagymát, sóval, borssal, mustárral és egy kevés piros paprikával ízesítjük. Hűtőbe tesszük, és hagyjuk összeérni az ízeket.
A filézett, bőr nélküli csirkecombokat felkockázzuk, és aprítóba tesszük. Hozzáadjuk a fűszereket, és jó alaposan összeturmixoljuk. Akkor jó, ha teljesen homogén az állaga. Vizes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 200 fokra (gázsütő 6-os fokozat). A csirkét sózzuk, borsozzuk, meghintjük gyömbérrel. A paprikákat félbe vágjuk, magházukat kiszedjük, majd nagyobb darabokra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fűszereket és a vajat, kis citromot összedolgozzuk. A csirkét szárazra töröljük, a bőrét a mellénél és a comboknál fellazítjuk. A hasüreget szárazra töröljük, sózzuk kívül-belül....
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet megtisztítjuk a szokásos módon, majd kisebb kockákra vágjuk. 2. Ezután késes aprítóban a fűszerekkel együtt pépesítjük. 3. Rudat formázunk belőle, majd egy fri...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű