8 tojás
2 evőkanál édes mustár
1 hagyma
4 evőkanál natúr joghurt
2 evőkanál tejföl
1 evőkanál friss citromlé
1 teáskanál édes pirospaprika
fél teáskanál fehér bors
só
A tojásokat megfőzzük, majd felszeleteljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vagdossuk, ráöntjük a citromlevet és hozzáadjuk a tojásokhoz. A joghurtot, a tejfölt, a mustárt és a fűszereket összekeverjük, ráöntjük, majd hűtőbe tesszük. Ízlés szerint friss zöld fűszerekkel díszíthetjük tálaláskor.
Elosszor a sajtot mikroba felolvasztjuk zsirpapirra ontjuk es szet nyujtjuk, majd rakerul a toltelek amit aprora vagunk es osszekeverunk. Amikor ez kesz akkor rarakjuk a szelet sa...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA zöldbabokat végeit levágjuk, forrásban lévő, sós vízben 2-3 percig blansírozzuk, majd jeges vízben hirtelen lehűtjük. A vízből kivéve alaposan letörölgetjük és egy forró serpen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sonka szeleteket előkészítjük. A töltelék hozzávalóit habosra keverjük, a sonkaszeletekbe göngyöljük. A nyomózsáknak itt is hasznát vesszük. A végeihez is nyomunk egy kisebb gom...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: NehézA tojásokat nagyobb darabokra vágjuk és egy tálba tesszük. Az uborkát megtisztítjuk, felvágjuk, majd lesózzuk és 15 percen keresztül állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk a levét és a t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű