20 dkg édesburgony, reszelve
10 dkg kókuszzsír, olvasztva
15 dkg steviával édesített GM étcsoki
5 dkg kakaópor
5 db tojás
10 dkg eritrit
5 dkg kókuszreszelék
tetejére
steviával édesített GM étcsoki
A kókuszzsírt a csokival vízgőz fölött felolvasztjuk. A kakaóport és a kókuszreszeléket egy tálkába mérjük, összekeverjük. A tojásokat az eritrittel robotgéppel kihabosítjuk. hozzáforgatjuk az olvasztott csokit, a kókusz kakaópor keveréket, valamint a finomra reszelt édesburgonyát
Előmelegített 180 fokos sütőben,kb 25 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt a tetejét olvasztott csokival vonjuk be.
A tejszínt tegyük a hűtőbe, ha eddig nem ott volt! Az almákat megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk. Egy gáztepsit kibélelünk alufóliával és a szeletelt almát egymás mellé hel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük. A margarint a liszttel elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojásokat, a porcukrot, langyos mézet, a tejet, a szódabikarbónát, kakaót és sütőport. Jól összegyúrjuk, m...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA formákat nem kell kikenni, viszont készítsük elő őket egy nagy tepsire, egymás mellé rakosgatva. A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, összegyúrjuk a porcukorral, tojássárgákka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zabpehely felét ledaráljuk, összekeverjük a liszttel meg az egész zabpehellyel, a sütőporral és a kakaóporral. A margarint kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk az olvasztott csokit...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű