1 egész csirkemell
1 nagyobb alma
1 nagyobb vöröshagyma
erős paprika vagy chili
kevés olíva olaj
só
bors
mandula
A csirkemellet csíkokra vágtam. Az almát és a hagymát vékony szeletekre. Kevés olíva olajban el kezdtem pirítani a hagymát, majd hozzáadtam a húst is, amit fehéredésig pirítottam. Ekkor került rá a só és a bors. Tetszés szerint adhatunk hozzá más fűszereket is. Majd ezután jött az alma, és a vékony csíkra vágott erős paprika. Tovább sütöttem. Mire a hús aranybarnára sül, az alma épphogy megpuhul a hagyma is már illatozik, na akkor van készen. Egyszerű zöldsalátával tálaltam, amit mandulával szórtam meg. Fantasztikus különben a hagyma édessége, az alma savanykás íze és a paprika csípős mivolta, így együtt egy ételben.
Tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellett felkockázzuk, és a masszába vegyítjük. Formánkat kiva...
Elkészítési idő: 60 perc / előké Nehézség: NehézA nyers csirkemellet felkockázom késes aprítóba teszek 30 dkg-ot amit pépesítek.Belereszelem sajtot,sózom,borsozom,majoránnát,fokhagymát, hozzáadom és jól összekeverem.A maradék 2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fűszereket összekeverem a pirospaprika kivételével, és ezzel fűszerezem a húst. A csirkemellet előkészítem: csíkokra vágom (egyben is lehet hagyni), fűszerezem és betekerem a sza...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa salátához a felszeletelt cukkinit sózzuk be, azonnal rakjuk a grillre vagy serpenyőbe, hogy ne engedje ki a levét és pirítsuk mindkét oldalát aranybarnára, majd rakhatjuk azonnal...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű