menu

Családireceptkönyv.hu

SAJTOS CUKKINI


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:

2 nagyobb cukkini
3 gerezd fokhagyma
2 tojás
2 evőkanál liszt
4 evőkanál zsemlemorzsa
5 dkg reszelt parmezán
friss petrezselyemzöld
csipetnyi rozmaring
csipetnyi koriander
só, bors
olaj

Elkészítés:


A cukkinit lereszeljük, egy tálba tesszük, sózzuk és hagyjuk állni 30 percen át. Kinyomkodjuk a levét és hozzákeverjük a lisztet, a zsemlemorzsát, a tojásokat, a zúzott fokhagymát, a felaprított petrezselyemzöldet és a fűszereket. Ha nem elég szilárd, még egy kevés zsemlemorzsát keverhetünk hozzá. Ezután a reszelt sajtot is belekeverjük és kis pogácsákat formálunk belőle, forró olajban minkét oldalát megsütjük és fogyaszthatjuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://finomreceptek.com/mamorito-sajtos-cukkini-fasirt-olcso-es-izletes-foetel.html

SAJTOS CUKKINI

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Gombapörkölt
Gombapörkölt

600 g gomba, 120 g vöröshagyma, 100 g zsiradék, 300 g zöldpaprika, 100 g paradicsom, 3 teáskanál édesnemes paprika, fokhagyma, ízlés szerint só

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marcsi
Olaszos tészta recept: Rigatoni olívabogyóval, mandu
Olaszos tészta recept: Rigatoni olívabogyóval, mandu

A tésztát a csomagoláson feltüntetett ideig és módon megfőzzük. (Sót és olajat ne tegyünk a vízbe!) Leszűrjük a tésztát, és kb. 6 evőkanálnyit meghagyunk a főzővízből. Turmixgép...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Paprikás túróroló
Paprikás túróroló

A túrót, a krémsajtot és a vajat egy tálba tesszük, fűszerezzük és robotgéppel összedolgozzuk. A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, majd apróra szeleteljük és belekeverjük. Az as...

Elkészítési idő: 15 perc+hűtés
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Detty
Sajtgolyók
Sajtgolyók

A sajtot lereszeljük, icipicit megsózzuk (szerintem el is hagyható, mert a sajt úgyis sós), rászórjuk a fokhagymát, hozzáadjuk az apróra vágott friss bazsalikomot, végül a lisztet....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk