menu

Családireceptkönyv.hu

Vacsora


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



• 1 hagyma
• 2 paprika
• 1 kisebb cukkini
• 10 dkg bacon
• 5 dkg reszelt füstölt sajt
• 3 tojás
• 7 evőkanál liszt
• 1 evőkanál tejföl
• só, bors
• olaj

Elkészítés:


V
A bacont felszeleteljük és egy kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és felkockázott zöldségeket is. Pár percig pirítjuk, nem kell teljesen átsüljenek. Közben a tojásokat felverjük és a liszttel simára keverjük, hozzáadjuk a tejfölt és a reszelt sajtot is, majd a bacont és a zöldségeket. Kiolajozott sütőformába kanalazzuk és 180 fokos sütőben 10-14 perc alatt készre sütjük. Már tálalhatjuk is

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Göngyölt hús
Göngyölt hús

A fél kg (pulyka) darált húsba belevágom apróra a piros pritamin paprikát a fél fej vöröshagymát, a (ízlés szerinti mennyiségű) gombát és ízlés szerint a 2-4 gerezd fokhagymát, a f...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Paradicsomos csicseriborsó ragu
Paradicsomos csicseriborsó ragu

A csicseriborsót (ha nem konzerv) egy éjszakára beáztatjuk, áztatólevét leöntjük, és jó alaposan megmossuk. Egy lábosba öntjük, és annyi sós vízben, hogy ellepje, megfőzzük (25-30...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Párolt rizs
Párolt rizs

A sütőt 180 fokon előmelegítjük. Egy jénai tálat vékonyan zsirozunk ki. Fél fej vöröshagymát megtisztítunk. Egy lábasba kevés olajat rakunk, hozzáöntjük a rizst sózzuk, fehéredé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Töltött káposzta
Töltött káposzta

A megdarált húst, a megmosott rizst fokhagymával,hagymával,borssal és sóval összegyúrjuk tölteléknek. A hasáb nagyobb leveleit kettévágjuk, a belső kisebbeket egészben hagyjuk, hog...

Elkészítési idő: 2 ÓRA
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk