8 kis db cékla
2 ek olívaolaj
1 teáskanál balzsamecet
só ízlés szerint
frissen őrölt fekete bors ízlés szerint
A céklát meghámozzuk és félbevágjuk, ha csak nagyobbakat sikerül beszereznünk, akkor darabokra vágjuk.
Meglocsoljuk olívaolajjal és pár korty balzsamecettel. Sózzuk, borsozzuk, és alufóliába csomagolva sütőben sütjük.
Kitűnő köret sültek mellé
Melegítsük elő a sütőt 200 Celsius-fokra. Egy nagy tálban habverővel keverjük össze az olajat, a szójaszószt, a juharszirupot, a Cayenne-borsot és a frissen őrölt fekete borsot....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában félig megfőzzük, majd megtisztítjuk. Tetszés szerinti nagyságúra daraboljuk, és forró olajban aranysárgára sütjük. Még forrón, ahogy kiszedjük az olajból,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk, szárazra törüljük, 2-3 részre vágjuk. A cikkeket 2 ek olajjal meglocsoljuk.Rászórjuk a fűszereket, majd alufóliával lefedjük. 180°-ra előmelegített sütőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megpároljuk. Meghámozzuk,karikára szeleteljük egy tűzálló tálba lerakjuk soronként megszórjuk borssal sajttal ismételjük míg el nem fogy,a végén felöntjük anny...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű