2-2,5 kg Hagebutten,
650 g Gelierzucker 1:1
, Mark 1 Vanilleschote, oder abgeriebene Schale 1/2 zitrone und Orange
Hagebutten waschen, Stiel und Fliege entfernen und mit wenig Wasser weichkochen. Erst durch ein grobes, dann ein feines Sieb passieren. Mus(750g) mit Gelierzucker und den übrigen Zutaten aufkochen und unter ständigem Rühren 4 min sprudelnd kochen. In heiß ausgespülte Gläser füllen und auf den Kopf stellen.
25 dkg makarónit megfőztem, hűtöttem, majd olívával meglocsoltam. 1 paradicsomot, 1 paprikát, 2 szál újhagymát, 10 dkg sonkát, 10 dkg fetát apróra vágtam, hozzákevertem a tésztához...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tortillalapra kenj alapként bármilyen típusú mustárt, amit kedvelnek a gyerekek, sőt akár tehetsz még erre egy vékony réteg majonézt is az íze kedvéért, ha ezt a nyalánkságot sze...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA bagettet leöntjük tejjel és hagyjuk ázni. Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük. A darált húshoz hozzáadjuk a 2 evőkanál fűszerkeveréket, a tejből kinyomkodott b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűvízgőzön kb 4-5 percenként megkavarva összesűrítjük, úgy h ne legyen darabos
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű