3 narancs, 2 alma, 1 konzerv őszibarack, 2 banán, 20 dkg mazsola, 5 dkg darált mogyoró, 10 ek narancslé, 2 ek citromlé, 10 ek őszibaracklé
1. A gyümölcsöket értelem szerűen megtisztítjuk, és húsukat apróra vágjuk.
2. A gyümölcsöket egy tálba rakjuk, és összekeverjük a mazsolával.
3. Rászórjuk a mogyorót.
4. A narancs-, citrom- és őszibaracklevet összekeverjük, és a gyümölcsökre öntjük.
5. Jól összekeverjük, és fél órára hűtőbe tesszük.
6. Hidegen tálaljuk.
A tojásokat keményre főzzük, majd meghámozzuk és nagyobb darabokra vágjuk. Az uborkát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk és lesózzuk, 10 percen át pihentetjük, majd kinyomkodj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott szalámit. A tojásokat nagylyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval ,borssal és a mustárr...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA zöldségféléket, a párizsit és a sajtot kis kockákra felvágjuk, majd összekeverjük. A kefírt egy edénybe öntjük, az ezer sziget öntettel összekeverjük. A zöldségeket, a sajtot é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit sós vízben rakjuk fel főni. Míg a többi hozzávalóval dolgozunk, tartsuk a szemünket a brokkolin, mert úgy finomabb a salátában, ha nincs teljesen szétfőve, egy picit r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű