1 kg alma, 6 ek vaj, 10 dkg cukor, 1 kk őrölt fahéj, 1 csipet gyömbér
1. Az almákat meghámozzuk, négyfelé vágjuk, csutkájukat kivesszük és egy nagy lábosban, az olvasztott vajban megpároljuk.
2. Mikor már minden oldaluk megpirult, tálra rakjuk.
3. A cukrot a tetejükre szórjuk.
Az alapanyagokat botmixerrel vagy turmixgépben dolgozd össze max. 2 perc alatt. Jégkrémformába, szilikonos formákba vagy egy lezárható fedelű műanyag tálkába töltsd át, és min. 4...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét a csipet sóval felverem. A sárgáját a negyedannyival fehéredésig keverem. Majd hozzáadom a túrót, zabpelyhet, a citromlében kipezsegtetett szódabikarbónát. Krémesít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejföl felében elkeverünk 4 evőkanál cukrot és 2 csomag vanílíáscukrot. A másik felében 5 evőkanál cukrot, 1 csomag vanílíáscukrot és a kakaóport. 20x30 cm-es tepsi alját rakjuk...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz almát lereszeljük és összekeverjük a többi száraz hozzávalóval. Ezután 15-20 percet állni hagyjuk, hogy a zabpehely felszívja a nedvességet. Ezek után golyókat készítünk belőlük...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű