2 ek nyers, szűretlen almaecet, 1 kk fahéj, 1 kk szerecsendió, fél kk őrölt gyömbér, 1/2 tk juharszirup vagy méz, 2 csésze víz
1. Keverjük össze a hozzávalókat ügyelve arra, hogy gyors mozdulatokkal kavarjuk. Ha kész, fogyaszthatjuk.
Fogyasztása:
Naponta egy alkalommal, lehetőleg a reggeli időszakban.
A bagettet felszeleteljük, megkenjük vajjal, szendvicskrémmel, vagy körözöttel, de bármi mással is lehet. Ha vajjal kenjük, sonkát, vagy felvágottat szeletelünk rá. A paradicsomo...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a tönkrészről a fásabb külsőt levágjuk, de a belső, zsenge részt megtartjuk, és késes robotgépben, több részletben finomra...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csicseriborsót öblítsük le hideg vízben, majd tegyük bele az aprítógépbe. Ekkor jöhet hozzá a tahini, a zúzott fokhagyma, a só, a citromlé, az olívaolaj és 7 evőkanálnyi a csicse...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű