25 dkg rizs, 15 dkg gomba, 4 zöldpaprika, 2 paradicsom, 1 fej vöröshagyma, zsír vagy vaj, pirospaprika, majoránna, bors, só
1. Az apróra vágott hagymát kevés forró zsiradékon pirítsd sárgára, szórd meg pirospaprikával és add hozzá a megtisztított és apróra vágott gombát, a meghámozott és felkockázott paradicsomot, a felkarikázott zöldpaprikát, s az egészet párold néhány percig.
2. Akkor a leöblített, leszűrt rizst add a zöldséghez, tegyél bele majoránnát, sózd, borsozd, öntsd fel 6 dl vízzel és az ételt párold puhára.
1. A rizst elkészítjük. 2. Közben a zöldborsót annyi vízzel, amennyi elfedi, puhára pároljuk. 3. Párolás közben megsózzuk, és egy kávéskanálnyi cukorral ízesítjük. 4. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDen geputzten Blumenkohl (gewaschen und trocken getupft) in Röschen teilen. Die Röschen in einen Mixer geben und auf hoher Stufe zerkleinern. Am besten, je nach Mixer, in 2 bis 3...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz újkrumplit alaposan megtisztítjuk, a héját ledörzsöljük. Ha nagyobb szemek, akkor ketté lehet vágni. Sós vízben éppen puhára főzzük. A sütőt előmelegítjük. Egy kerámia sütőf...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű