1 kg ponty, 15 dkg hagyma, 5 dkg házipaprika, 2 dkg só, 10 dkg paradicsom, 5 dkg zöldpaprika, (esetleg ennek megfelelő mennyiségű lecsó), 2-3 cseresznyepaprika, 4 adag gyufatészta
1. A pontyot megtisztítom, fejét, farkát levágom, törzsét felszeletelem és sűrűn beirdalom, késpengével lepattintom a keserű fogát.
2. A hagymát apróra vágom, 3 liter vízbe felteszem főni a hallal együtt.
3. Mikor kiforrta a habját, beleteszem a sót és a paprikát, a paradicsomot és a paprikát, valamint a cseresznyepaprikát.
4. Erős tűzön egy órai forrást követően kifőtt és leöblített gyufatésztára tálalom a levet, majd ezt követően a halszeleteket fogyasztjuk el.
A csirkét a leveskockákkal feltesszük főni annyi vízben, ami ellepi. Közben a zöldségeket megpucoljuk. A répákat, a pórét karikára vágjuk, a hagymát kockára, a brokkolit rózsákra...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1. A megtisztított gombát vágd vékony szeletekre, a sárgarépát és a fehérrépát pedig kockázd fel. 2. A megtisztított, apróra vágott vöröshagymát fonnyaszd meg a forró olajon, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát és fokhagymát megtisztítjuk. A hagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát pedig fokhagymanyomón átnyomjuk. A lencsét folyóvízzel átmossuk, majd lecsöpögtetjük egy szűrő...
Elkészítési idő: 30 min Nehézség: KönnyűA gombát és a zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük, a vöröshagymát apróra vágjuk. Az olajon megdinszteljük a vöröshagymát, rátesszük a zöldségeket és a gombát. Befűszerezzük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű