menu

Családireceptkönyv.hu

Karaj - Bakonyi sertésborda


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


10 szelet karaj, vagy sertés tarja, fél kg champion gomba, só, bors, pirospaprika, kevés liszt, olaj, paradicsom, tv paprika, tejföl

Elkészítés:


1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd fűszerezzük sóval, borssal, paprikával.

2. Ezután lisztbe mártjuk mindkét oldalát.

3. Elősütjük az olajban.

4. Kivesszük egy tálba és a visszamaradt zsiradékban megpároljuk a szeletelt gombát.

5. Hozzáadjuk a paradicsomot és a tv paprikát.

6. Visszatesszük a húsokat az edénybe és puhulásig főzzük a gombás alappal együtt.

7. Ha kész a hús, behabarjuk egy kis tejföllel.


Read more: http://www.anyakonyha-receptek.hupont.hu/5/etelek-1#ixzz3Gq6wMYhU

Karaj - Bakonyi sertésborda

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cigánypecsenye
Cigánypecsenye

A pörköltízesítő kockákat nyomkodjuk szét egy kevés olajban. A tarja szeleteket klopfoljuk ki finoman és dörzsöljük be a pörkölt ízesítős páccal. Tegyük hűtőbe 20-30 percre. A fok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kolozsvári rakott káposzta
Kolozsvári rakott káposzta

A káposztát, ha túl savanyú, átmossuk, kinyomkodjuk, és 1 ek zsíron kevés vízzel, az őrölt köménnyel és babérlevéllel kb.20 perc alatt puhára pároljuk. 1 ek zsíron megdinszteljü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Rakott káposzta szalonnával és sajttal
Rakott káposzta szalonnával és sajttal

A káposztát egy edénybe tesszük és felöntjük annyi vízzel, ami ellepi, puhára főzzük, majd leszűrjük. Egy másik edényben a szokásos módon, sós vízben megfőzzük a rizst. A szalonnát...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Csülöktekercs házi tormával, lilahagymával
Csülöktekercs házi tormával, lilahagymával

A csülköt egy éjszakán át hideg vízben áztatjuk. Másnap kivesszük, áttesszük egy nagy lábasba, annyi friss vizet engedünk rá, amennyi bőven ellepi. Mellédobjuk az egész borsot, a f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk