50 dkg csirkeaprólék, 1 cs mirelit vegyes zöldség, 1 kk petrezselyem, 1 vöröshagyma, 1 ek liszt, 1 ek olaj
1. Míg az aprólék felenged, egy csomó petrezselyem zöldet és egy diónyi vöröshagymát apróra vágunk.
2. Az olajban a hagymát megfuttatjuk, majd a mirelit zöldséget beletéve, néhány percig pároljuk.
3. A tűzről levéve beleszórjuk a zöldpetrezselymet, és félretesszük.
4. Eközben már feltesszük az aprólékot, és majdnem készre főzzük.
5. A már előbb elkészített zöldséget meghintjük liszttel, elkeverjük, és az aprólékkal felöntve készre főzzük.
1/2 fej közepes nagyságú kelkáposztát fölszeletelünk ujjnyi vastag csíkokra, beletesszük fazékba, hideg vízet öntünk rá,hogy éppen ellepje,majd 3 gerezd pucolt fokhagymát apróra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűaz anyagokat megpucolom egy nagy lábasba teszem és felöntöm vízzel felforralom a habját leszűröm majd takarék lángon puhulásig főzőm...ha kész átszűröm és cérna metéltet
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vajat egy lábosban megolvasztjuk és felforrósítjuk. 2. Rádobjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, kissé megsózzuk és lepirítjuk. 3. Ezután hozzáadjuk a megmosott és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. A vörös- és fokhagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, és a zöldborsó kivételével felkockázzuk. Egy jó nagy lábosban...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes