menu

Családireceptkönyv.hu

Céklasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


cékla, só, 1 szál torma, cukor, ecet

Elkészítés:


1. A céklát megfőzzük.

2. Ha jó puhára főtt, kivesszük a vízből.

3. Meghámozzuk, vékony szeletekre felszeljük, megsózzuk, és üvegbe rakjuk.

4. Hozzáadunk 1 szál tormát.

5. Vízzel higított, cukrozott ecettel felöntjük annyira, hogy a lé ellepje a céklát.

6. Kissé összerázzuk, és hideg helyre tesszük.

Céklasaláta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Camembert sütve
Camembert sütve

Személyenként egy fadobozos camembertet kicsomagolok a papírból és visszateszem a fadoboz aljába.Kis réseket vágok a tetején amibe vékony fokhagymacsíkokat és friss fűszernövényeke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Andrea
Bulgur salata
Bulgur salata

1. Bulgur preliti sa vrelom vodom u koju ste dodali kocku za supu, dodati ulje i dobro izmjesati pa ostaviti pokriveno da odstoji dok sve ostalo ne pripremite. 2. Luk sjeci n...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Apaci
Ananászos csirkesaláta
Ananászos csirkesaláta

A csirkehúst, az uborkát, a meghámozott almát és az ananászkarikákat is kockára vágjuk. Egy tálban összekeverjük a tejfölt, a majonézt és megborsozzuk. A feldarabolt húst, almát...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bogi
„Vinyigred” saláta
„Vinyigred” saláta

A céklát, burgonyát és sárgarépát alaposan mossuk meg és héjastul főzzük puhára. (Villával megszurkálva érezhetjük puha-e. Általában a sárgarépát előbb kel kivenni.) Ügyeljünk, hog...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk