cékla, só, 1 szál torma, cukor, ecet
1. A céklát megfőzzük.
2. Ha jó puhára főtt, kivesszük a vízből.
3. Meghámozzuk, vékony szeletekre felszeljük, megsózzuk, és üvegbe rakjuk.
4. Hozzáadunk 1 szál tormát.
5. Vízzel higított, cukrozott ecettel felöntjük annyira, hogy a lé ellepje a céklát.
6. Kissé összerázzuk, és hideg helyre tesszük.
Személyenként egy fadobozos camembertet kicsomagolok a papírból és visszateszem a fadoboz aljába.Kis réseket vágok a tetején amibe vékony fokhagymacsíkokat és friss fűszernövényeke...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Bulgur preliti sa vrelom vodom u koju ste dodali kocku za supu, dodati ulje i dobro izmjesati pa ostaviti pokriveno da odstoji dok sve ostalo ne pripremite. 2. Luk sjeci n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkehúst, az uborkát, a meghámozott almát és az ananászkarikákat is kockára vágjuk. Egy tálban összekeverjük a tejfölt, a majonézt és megborsozzuk. A feldarabolt húst, almát...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA céklát, burgonyát és sárgarépát alaposan mossuk meg és héjastul főzzük puhára. (Villával megszurkálva érezhetjük puha-e. Általában a sárgarépát előbb kel kivenni.) Ügyeljünk, hog...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű