menu

Családireceptkönyv.hu

Darált - Csevap


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


20 dkg darált sertéshús, 20 dkg darált marhahús, 10 dkg darált birkahús, törött bors, só

Elkészítés:


1. A húsféléket kétszer átdarálom, sózom, borsozom, majd egy órán át állni hagyom.

2. Ujjnyi rudakat formálok belőle és faszénparázson szép pirosra sütöm.

Darált - Csevap

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kata
Zsebes karaj
Zsebes karaj

A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hagymás tarja-rakottas+polenta lepénykék
Hagymás tarja-rakottas+polenta lepénykék

A csibemellfilét középen ketté, keresztben 3-3 korongra vágjuk. Az összes megmosott, megtörölgetett húst gyengén kiverjük, sóval, borssal, majoránnával, őrölt köménnyel megszórjuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Magyaros káposztatál
Magyaros káposztatál

1. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. 2. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, zsírjára pirítjuk, megfuttatjuk rajta a hagymát, hozzáadjuk a káposztát, ha kell sózzuk, belete...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Töltött dagadó burgonyasaláta
Töltött dagadó burgonyasaláta

Dagadó: Elkészítjük a tölteléket, összekeverjük a hozzávalókat: a darált húst, a finomra vágott hagymát és fokhagymát, a nagyobb kockákra vágott szalonnát, a finomra vágott petrez...

Elkészítési idő: 165 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk