20 dkg darált sertéshús, 20 dkg darált marhahús, 10 dkg darált birkahús, törött bors, só
1. A húsféléket kétszer átdarálom, sózom, borsozom, majd egy órán át állni hagyom.
2. Ujjnyi rudakat formálok belőle és faszénparázson szép pirosra sütöm.
A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csibemellfilét középen ketté, keresztben 3-3 korongra vágjuk. Az összes megmosott, megtörölgetett húst gyengén kiverjük, sóval, borssal, majoránnával, őrölt köménnyel megszórjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. 2. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, zsírjára pirítjuk, megfuttatjuk rajta a hagymát, hozzáadjuk a káposztát, ha kell sózzuk, belete...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesDagadó: Elkészítjük a tölteléket, összekeverjük a hozzávalókat: a darált húst, a finomra vágott hagymát és fokhagymát, a nagyobb kockákra vágott szalonnát, a finomra vágott petrez...
Elkészítési idő: 165 perc Nehézség: Közepes