1 csésze rizs, 1/4 kg friss vagy 1 cs mirelit zöldborsó, 1 tk olaj, 1 tk curry, késhegynyi őrölt bors, 1 tk só, vegeta
1. A zöldborsót az olajon, fedő alatt, puhára pároljuk.
2. Közben a rizst odatesszük főni a vegetával, a curryvel és sóval.
3. Ahogy elkészült, hozzáadjuk a zöldborsót, és óvatosan összekeverjük vele.
4. Borssal ízesítjük.
A burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűMeghámozzuk és apróra lereszeljük a céklát. 3 dl vízben feloldjuk a 1/2 leveskockát és ebben az alaplében főzzük meg a céklát (kb 3 perc fedő alatt). Hozzáadjuk a bulgurt, j...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- Az első lépés: Hagymát karikázunk,sót,ecetet és olajat öntünk rá.Annyit csak,hogy ellepje. - A burgonyát héjában főzzük meg,majd meghámozzuk és még melegen a hagymára karikázz...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk, sós vízben puhára főzzük, majd a héját eltávolítjuk. Forró serpenyőben megpirítjuk a kockára vágott sonkát. A petrezselyemzöldet és a snidlinget/újhagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes