1 kg káposzta, só, 1 mk köménymag, 1 kk cukor, 1 pohár víz, 1 ek zsír, 1 mk ecet
1. A besózott káposzta 1 órát áll, utána kinyomkodjuk.
2. A zsírba odatesszük párolódni úgy, hogy hozzáadjuk a hozzávalókat.
A brokkolit rózsáira szedjük, és 1 centis szeletekre vágjuk. A tönkrészéről levágjuk a külső fás részt, és a zsenge belsejét is felszeleteljük, mindezt egy tálba tesszük. Meghintjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megpucoljuk,és félbevágjuk. A tetejüket bevagdossuk és tepsibe sorakoztatjuk őket. Sózzuk, borsozzuk, majd olvasztott vajjal lekenjük. Előmelegített sütőben kb. 40...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KözepesA sárgarépákat vékony csíkokra vágjuk és egy sütőtálba tesszük a gerezdekre szedett fokhagymákkal együtt. Meglocsoljuk a narancs facsart levével és az olívaolajjal, sózzuk, borsozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert megtisztítjuk, majd akkora darabokra vágjuk amekkorában a sült krumplit szeretjük. Egy jól zárható zacskóba tesszük, meglocsoljuk az olajjal, összerázzuk. Megszórjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz