5 kg egres, 3 kg cukor, 0,5 kg citrom, 2 dkg tartósítószer
1. 5 kg ledarált egrest 3 kg cukorral fél kg karikára vágott citrommal és 2 dkg tartósítószerrel összekeverjük.
2. Aki a savanykásabb ízt kedveli, használjon kevesebb cukrot.
3. Majd 10 napig állni hagyjuk, érleljük, aztán leszűrve üvegekbe rakjuk.
Minden alapanyagot összeturmixolunk.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű?A kakaóport, a keményítőt és az édesítőt egy lábosba tesszük. ?Hozzáadjuk a tejet és folyamatosan kevergetve, hogy ne legyen csomós, felmelegítjük. ?Amikor már gyöngyözik, adj...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA tojássárgákat kikeverni a porcukorral, tejszínt hozzáönteni, majd a capuccinó port is hozzá keverjük és legvégén a rumot hozzáadjuk. Üvegbe töltjük és jól összerázzuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokoládét gőz felett felolvasztjuk, belekeverjük a cukrot. Beleöntjük a kávét, és felforraljuk. Ekkor hozzáadjuk a tejet, és 10 percig főzzük. Jól behűtve, tejszínhabbal tálal...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű