csokoládé, eper
1. Nem kell hozzá más, csak jégkockatartó (esetleg szilikon bonbonforma, ami akad otthon), csokoládé és eper.
2. A csokit gőz felett megolvasztjuk, az üregekbe töltjük, beléjük nyomunk egy-egy méretre igazított epret, a tetején elsimítjuk a csokit, aztán bedobjuk a fagyasztóba egy órácskára.
Hozzávalókat simma krémmé keverjük, majd tölthetjük a süteményt.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálban keverjük össze a tejszínt, a kakaóport, a porcukrot, a vaníliakivonatot és a sót, majd elektromos habverővel verjük habosra. Adagoljuk a krémet kis tálkákba, és vagy...
Elkészítési idő: 10 oerc Nehézség: KönnyűEgy nagyobb tálban fehéredésig keverjük a cukrot és a sárgákat. Hozzáadjuk a citromlevet és a héjat is, elkeverjük. Hozzáadjuk a lágy habbá várt habtejszínt, majd óvatosan hozzáfor...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat egyneműre keverjük. Egy serpenyőben kókuszzsírt forrósítunk, és kisméretű, vastagabb palacsintákat sütünk benne. Sütőlapáttal lehet óvatosan megfordítani. Melegen tá...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes