1 pohár mustár, 8-10 gerezd fokhagyma, bors
1. A fokhagymát megtisztítom és a gerezdeket alaposan átnyomom.
2. Az így kapott pürét jól elkeverem a mustárral és őrölt fekete borssal ízesítem.
Mindent előre összevágok, bedobom a forró serpenyőbe, amikor megpirult, megsózom, megszóróm a pirospaprikával, ráteszem a sűrű tejfölt. Elkeverem, beforralom. Az egész nem több, mi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A puha vajat habosra keverem és belekeverem a darált főtt sonkát, majd borsozom.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÖsszekeverni az aprított alapanyagokat.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA túrót villával összetörjük. A hagymát nagyon apróra felkockázzuk. összekeverjük az összes hozzávalót, ízlés szerint fűszerezzük
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű