2-3 g fokhagyma, burgonya, tej
1. Egy tűzálló tálat fokhagymával nagyon jól bedörzsölünk, majd nem túl vékonyan zsiradékkal kikenjük.
2. A meghámozott burgonyát karikákra vágjuk, a tepsi aljára szétterítjük, és annyi tejjel öntjük le, hogy kisujjnyira ellepje, majd sózzuk.
3. A sütőben addig sütjük, amíg a tej el nem fő róla.
Szárazabb húsokhoz való.
burgonyát meghámozzuk, majd hosszában 6 felé vágjuk. zzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával, oregánóval, és fokhagymaporral. Meglocsoljuk olíva olajjal, majd alaposan összekev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyákat megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk. Forró olajban süssük ki aranybarnára. Egy nagyobb keverőtálba borítsuk az aranybarna burgonyakockákat, jöhet rá a pirított ba...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk, fél centi vastag karikákra, a bacont apró kockákra vágjuk. Egy tepsi aljára szórjuk a bacon felét. Ráteszünk egy réteg karika burgonyát,megszórjuk a m...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűOlívaolajat öntünk egy kisebb lábosba, majd a kockára fölvágott vöröshagymát elkezdjük pirítani. Mikor már egy kicsi színt kapott a vöröshagyma, akkor hozzáadjuk a rizst,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű