80 dkg csirkemell, 30 dkg petrezselyem, 20 dkg karalábé, 20 dkg zeller, 60 dkg sárgarépa, 60 dkg krumpli, 400 gr zöldborsó, 4 kisebb savanyú uborka, mustár, bors, só, citromlé, 6 tojás, 6 dl olaj
1. A zöldségeket a krumplin kívül a hússal főni tesszük, hozzáteszünk egy evőkanál sót, és addig főzzük míg a hús és a zöldségek is jó puhák.
2. A krumplit héjában megfőzzük, fövés után megpucoljuk, apró kockákra vágjuk.
3. Az egész zöldségeket és a csirkemellet, apró kockákra megvágjuk.
4. Hozzáadunk két evőkanál mustárt, a zöldborsót, ízesítjük sóval borssal.
5. A 6 tojásból, az olajjal majonézt készítünk, sóval, mustárral és citromlével ízesítjük.
6. Megfelezzük, az egyik felét a zöldségekhez keverjük, jól összedolgozzuk, tálra rakjuk, a másik felével bevonjuk a salátánkat, szép saláta levelekkel körberakjuk és ráhelyezzük a töltött tojásokat.
7. Ízlés szerint díszítjük.
A paradicsomokat vágjuk tetszőleges nagyságúra. A hagymát aprítsuk össze. Egy tálban keverjük össze a balzsamecetet, az olívaolajat, az apróra vágott hagymát, a sót és a borsot....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűПриготовление: 1. Отварить морковь до готовности, почистить. 2. Мелко нарезать куриное филе. 3. Пожарить филе на растительном масле (около 10 минут), посолить. 4. Натереть морк...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, majd felszeleteljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vagdossuk, ráöntjük a citromlevet és hozzáadjuk a tojásokhoz. A joghurtot, a tejfölt, a mustárt és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű