menu

Családireceptkönyv.hu

Füstölt sajtos kenyér - saját


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 cs szárított sütőélesztő, 35 dkg rétesliszt, sütőpor, 1 nagy mérőkanál só, 1 nagy mérőkanál cukor, 10 dkg füstölt sajt, 1 dl langyos tej, 1 dl langyos tejszín, 05 dl langyos víz (én csak tejjel csinálom)

Elkészítés:


1. A hozzávalókat sorrendben beletöltjük a sütőedénybe és a készüléket közepes fokra állítjuk.

2. Adhatunk mellé egy kis füstölt ízű olajt is.

Füstölt sajtos kenyér - saját

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Kenyerek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Sandel
Erdélyi burgonyás kenyér
Erdélyi burgonyás kenyér

- 250g lisztből és 5 dl vízből kovászt kell készíteni - összekeverni egy tálban, letakarni és hagyni érlelődni 3 órán át. - Egy közepes burgonyát felkockázni, felönteni annyi vízz...

Elkészítési idő: 6 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fehér kenyér(Tökéletes recept-saját)
Fehér kenyér(Tökéletes recept-saját)

Az öreg tésztát elkészítem, amihez a lisztet, vizet, olajat, élesztőt egy tálba csomómentesre keverjük, állaga mint egy galuska legyen. Nejlon zsákot húzunk a tálra össze kötjük, l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Húsvéti kenyér
Húsvéti kenyér

1. A lisztet egy tálba szitálom és a közepébe egy mélyedést csinálok. 2. A langyos tejet elkeverem a szétmorzsolt élesztővel és a cukorral, majd a mélyedésbe öntöm. 3. Megszórom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Ropogós házi kifli
Ropogós házi kifli

A lisztet elkeverjük a sóval, a tejet meglangyosítjuk és belekeverjük a cukrot, valamint az élesztőt. A tejes keveréket összekeverjük a liszttel, és amikor összeállt, belegyúrjuk a...

Elkészítési idő: 1,30perc - 20pe
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk